Flyga helikopter över Västbjörka

Till styrelsen i bystugeföreningen.

HeliAir Sweden AB är specialiserade på att flyga rundflyg med helikopter, vilket brukar vara ett välbesökt och uppskattat event då det är många som vill se hembygden från luften. Vi vill därför i samarbete med er erbjuda alla boende möjligheten att få se trakten från ovan. Detta kostar inget för föreningen utan endast för de som vill flyga.

Vi har alla tillstånd och försäkringar som krävs för att bedriva denna verksamhet. Platsen som helikoptern behöver är ca 20x30m och vi behöver markägarens eller arrendatorns godkännande för att landa med helikoptern på den platsen. Vi ansvarar för avspärrningar och säkerhet vid flygningen.

Flygtiden är 4-5 minuter och det är mer än väl för att se omgivningen från luften. Priset för detta är 300 kr per person (såväl vuxna som barn). Fotografering från luften är tillåten och helikoptern tar 6 passagerare.

Helikoptern stannar tills alla intresserade fått flyga med vilket tar ca en timme. Flygningarna marknadsförs genom de affischer (A4) som jag skickar till er innan. Ingen förbokning av passagerare görs utan drop-in gäller på utsatt tid. Arbetsinsatsen är för er minimal.

Är ni intresserade av ett besök av helikoptern i sommar i v.28-31?

Med Vänlig Hälsning
Anders Sköld
0703-125895

helikopter.rundflyg@hotmail.com

HeliAir Sweden AB

Pilotgatan 5, 72131 Västerås

www.heliairsweden.com